Veel gestelde vragen2016-11-19T09:58:22+01:00

Antwoorden op vragen die wij regelmatig tegenkomen

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe en wanneer kan ik mijn cijfers zien?

U ontvangt iedere maand een rapportage met uw financiële cijfers en openstaande posten van de maand ervoor. Hierdoor kunt u als ondernemer altijd worden geïnformeerd over de financiële positie van uw bedrijf. Via de online portal [...]

Hoe zet ik mijn bestaande administratie over?

Overstappen kan op ieder moment. Als u beslist om klant te worden bij Administratiekantoor 365, ontvangt u van ons een overstapformulier met de gegevens die wij nodig hebben. Hiermee wordt veilig gesteld dat de administratie [...]

Hoe lever ik mijn boekingsstukken aan?

De meeste boekingsstukken kunt u via de TriFact365 portal uploaden. Tijdens het uploaden kunt u kiezen of het om een inkoopfactuur (factuur, bonnetje) of verkoopfactuur gaat. Als u klant wordt bij ons, ontvangt u ook [...]

Wanneer lever ik mijn boekingsstukken aan?

U kunt uw boekingsstukken dagelijks in de TriFact365 portal uploaden. Deze worden door ons binnen 24 uur verwerkt. Aan het einde van de maand stellen wij een maandrapportage voor u op. Op deze manier hebt [...]

Go to Top