Salarisadministratie uitbesteden

Wij verzorgen de salarisadministratie voor u volledig. Dit gebeurt voor een vaste prijs vanaf € 8,- per medewerker per maand.
U ontvangt iedere maand ruim op tijd de loonstroken en de te betalen loonheffingen via de email. Wij sturen u indien gewenst ook een SEPA bestand mee, zodat u de betaling aan uw medewerkers makkelijk doorvoert. Maandelijkse mutaties of contractwijzigingen geeft u op ieder moment aan ons door.
Bij het online verzorgen van de salarisadministratie zijn verschillende scenario’s denkbaar. Uw medewerkers kunnen via onze portal online toegang tot hun loonstroken en jaaropgave opvragen. Het is ook mogelijk dat zij verlofaanvragen via de portal doen en u deze online goed/afkeurt. Over deze acties ontvangen u en uw personeel e-mail meldingen. Alternatief ontvangt u alle documenten via de e-mail en stelt deze zelf aan uw medewerkers ter beschikking.

Hoe werkt het?

Salarisadministratie uitbesteden voor een vaste prijs?

U wilt medewerkers in dienst nemen, maar hebt geen salarisadministrateur binnen uw bedrijf? Of u hebt medewerkers in dienst en wilt de salarisverwerking uitbesteden om risico’s te minimeren?

Wij verwerken voor u de salarissen. Op een moderne en professionele manier.

Dit doen wij volledig online. U ontvangt maandelijks via de e-mail de loonstroken van uw personeel en de te betalen loonaangifte. Het online registreren van verlof is ook mogelijk.

Wij verzorgen de boeking van de loonjournaalposten naar uw boekhoudpakket, zodat de salarissen er gelijk goed in staan. Salarisadministratie uitbesteden – en alles voor een vaste prijs per maand.

Tarieven

Inbegrepen diensten zijn:

  • Salarisberekening, verwerking mutaties en aanmaken nieuwe medewerkers;
  • Verzorgen aangifte loonheffingen bij de belastingdienst;
  • Salarisboekingen in uw boekhouding.

Wij hanteren een all-in tarief vanaf € 5 per maand per medewerker. Lees meer over de mogelijkheden.

“Als directeur van de MonitorGroep richt ik me vooral op het contact met klanten. Administratie is een sluitpost in mijn tijd. Administratiekantoor365 speelt daar op drie manieren uitstekend op in: ze benaderen mij pro-actief, ik word zelf ook als klant behandeld en ik kan alles digitaal aanleveren.”
Arie P. Veldhoen, Eigenaar MonitorGroep

Mis geen concurrentievoordelen door slimme uitbesteding!

Administratiekantoor365 verwerkt uw loonstroken snel, kwalitatief hoogwaardig en modern. Vraag nu een offerte aan – geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen