Welkom bij Administratiekantoor 365

Administratiekantoor365 is een hypermodern snel groeiend administratie- en advieskantoor. Wij zijn in 2008 opgericht met het doel om waarde te creëren voor bedrijven via hun administratie. Onze klanten zijn organisaties tot 100 medewerkers. Wij zijn specialist in het verbeteren van financiële processen binnen bedrijven.

Onze uitdaging bestaat uit het vinden van slimme combinaties tussen ICT en Finance. Met Administratiekantoor365 als bedrijfscoach loopt u vooruit op uw concurrentie!

De bedrijfscultuur van Administratiekantoor365 is jong en dynamisch, maar tegelijkertijd professioneel en kritisch. Wij hebben een passie voor cijfers, rekenen en vernieuwing. Met onze adviezen wordt uw organisatie in topvorm gebracht en gehouden.

Sinds 2008 is de standplaats van ons administratiekantoor Utrecht. In 2016 zijn wij verhuisd en is het hoofdkantoor in Amersfoort gevestig. Wij hebben banden opgebouwd met ondernemers onder meer in de regio Amersfoort, Nieuwegein, Soest, Utrecht en Zeist. Door onze moderne en online werkwijze bedienen wij uiteraard ook met plezier klanten uit heel Nederland.

Waar wij voor staan

Onze missie

Onze missie is om de boekhouding zo veel mogelijk te automatiseren. Door inzet van moderne financiële software willen wij de basis diensten goedkoop aanbieden. Dit mag geen gebrek aan kwaliteit betekenen. Administratie blijft mensenwerk. Wij streven naar de beste prijs/ kwaliteit verhouding in de markt.

Onze visie

Wij geloven in moderne werkverdeling. Bedrijven besteden processen uit aan experten en kunnen op deze manier kosten besparen. Wij leveren administratieve diensten en financiële medewerkers die flexibel in te zetten zijn. Door online te werken zijn onze klanten steeds op de hoogte van hun cijfers en verliezen niet de controle over één van de belangrijkste processen binnen het bedrijf.

Onze belofte aan u

Is waarde creatie via verbetering van uw financiële processen. Wij zijn pas tevreden als u kunt excelleren. Bent u niet tevreden over onze diensten? Dan kunt u binnen een maand opzeggen!