Administratie uitbesteden

Administratie uitbesteden en daardoor tijd besparen?

Het enige wat u zelf hoeft te doen is het uploaden of mailen van uw mutaties (inkoop- en verkoopfacturen) in ons online portaal (digitaal dossier).

Daarna worden de facturen door onze administratieve medewerkers in de boekhouding verwerkt. Uw administratie is altijd bijgewerkt!

Voor alle vragen over uw boekhouding heeft u een vast aanspreekpunt bij ons op kantoor. U ontvangt iedere maand een maandrapportage met actuele cijfers en openstaande debiteuren/ crediteuren. Daarnaast heeft u altijd online inzicht in uw archief met boekingsstukken. Hier bewaren wij uw inkoop- en verkoopfacturen, zodat u naast de papieren facturen nog een overzichtelijk archief (10 jaar bewaartermijn) heeft.

Administratie uitbesteden

Hoe werkt het?

Facturen uploaden – en klaar! De boekingsstukken worden vervolgens automatisch herkend, door ons gecontroleerd en ingeboekt. Benieuwd naar uw maandelijkse kostenbesparing?
U bespaart via Administratiekantoor 365 flink op basisprocessen waarvoor accountants hoge kosten in rekening brengen. Wij hanteren transparante prijzen en bieden een aantrekkelijk basispakket aan.
Wij werken volledig in de cloud en met gerenommeerde software leveranciers. Door online uw facturen aan te leveren bespaart u uiteindelijk tijd en u houdt er een altijd toegankelijk online dossier aan over. Wel zo makkelijk richting belastingdienst en voor vragen van een controlerend accountant.
In de overeenkomsten met onze software leveranciers staan afspraken (SLA’s) opgenomen over beschikbaarheid van de software en de wijze waarop data is opgeslagen. Hiermee zorgen wij voor een adequate beschikbaarheid van uw boekhouding.

Tarieven

Diensten uit het basispakket zijn:

  • Uitvoeren van diverse controles (4-ogen principe);
  • Maandrapportage over de balans en resultatenrekening;
  • Toegang tot een online portaal met archieffunctie.

Dit alles kost u maar € 15 per maand plus € 0,99 per mutatie. Een bedrag waarvoor u het niet zelf kunt doen.

“Als ondernemer kijk ik vooral naar een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Administratiekantoor 365 verzorgt op effectieve wijze mijn administraties, salarissen, pensioenen en belastingen. Naast een prettige persoonlijke communicatie is de online portal ook een uitkomst. Ik kan op ieder gewenst moment boekingsstukken aanleveren die vervolgens snel worden verwerkt waarna deze in het online archief ook voor mij toegankelijk zijn.”
Sinan Besli, Eigenaar Dio Drogisterij & Parfumerie

Mis niet deze concurrentievoordelen

Administratiekantoor365 verwerkt uw boekhouding snel, kwalitatief hoogwaardig en modern. Vraag nu een offerte aan – geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen