Offerte salarisadministratie

Offerte salarisadministratie? Nu aanvragen.

€ Ontvang een prijscalculatie op maat!

Bedrijfsnaam
Telefoon
Aantal bedrijven met een uniek loonheffingennummer:
Aantal medewerkers met loonstrook per maand:
Kies hier uw gewenst pakket:
Beschrijf eventueel uw aanvullende wensen m.b.t. de verwerking van de salarissen. Of hebt u nog vragen?

Ontvang vandaag nog een persoonlijke reactie!

Administratiekantoor 365 is uw administratiekantoor centraal in het land in de omgeving van Utrecht. Wij werken op een moderne, professionele manier en waarderen het persoonlijke contact met onze klanten. Wij bieden u transparante tarieven. Door slimme software abonnementen en automatisering leveren wij onze diensten voordeliger aan dan vergelijkbare bedrijven. Vul hiernaast uw wensen in en ontvang direct een individuele offerte.

Offerte salarisadministratie gewenst?

Wij leveren hypermoderne financiële diensten. Natuurlijk zijn alle processen volledig digitaal. Van aanlevering van salarismutaties en het ontvangen van de salarisdocumenten (loonstrook, loonjournaalposten, loonaangifte) via de email tot online toegang tot uw archief loonstroken. Online toegang tot het salarisportaal voor uw medewerkers is ook mogelijk. Daarnaast kunnen wij een online koppeling leggen met uw boekhoudpakket zodat de loonjournaalposten gelijk goed geboekt worden in uw administratie. Dat noemen wij werken in de cloud.

100% tevredenheidsgarantie!

Offerte salarisadministratie Zeist

U bent niet (meer) tevreden met onze service of kwaliteit? Dan kunt u op ieder moment opzeggen. Wij zijn pas tevreden zijn als u dat bent.

Benieuwd naar de verschillende pakketten?

Wij hebben voor u verschillende salarispakketten ontwikkeld, zodat u de scherpste prijs voor een basis salarisadministratie kunt verwachten. Uiteraard beschikken wij ook over de vakkennis om ingewikkelde salarisadministraties, bijvoorbeeld met CAO of pensioen regelingen, te voeren. Bekijk hier de pakketten.

Offerte salarisadministratie